Teamleden

Charlotte Vanderbeken

charlotteCharlotte Vanderbeken (°1987) is diëtiste en psychologisch assistent van opleiding en heeft ruim 10 jaar ervaring met eet- en gewichtsproblemen.

Charlotte behaalde haar diploma van bachelor in de Toegepaste Psychologie aan de Lessius Hogeschool (2012) en haar diploma van bachelor in de Voedings- en dieetkunde aan de KHL (2009). Zij vervolledigde haar opleiding als diëtiste met een specialisatie als sportdiëtiste en volgde in de loop der jaren nog bijscholingen rond motiverende gespreksvoering, eetstoornissen en suïcidepreventie.

Charlotte werkte de afgelopen jaren zowel als psychotherapeut en als diëtiste in diverse behandelsettings alsook in haar eigen praktijk. Dankzij haar beide diploma's heeft zij de ideale achtergrond om zich toe te leggen op de behandeling van eetstoornissen en gewichtsproblemen. Verwacht bij haar dan ook geen klassieke dieetbegeleiding, maar eerder een praktische en therapeutische ondersteuning bij de gevoelens en gedachten die meespelen in je eetgedrag zodat je dit aan de hand van haar adviezen ook effectief kunt veranderen.

 

CONTACTGEGEVENS:

GSM: 0479/90.98.88
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


adres praktijk

CENTRUM VOOR EETSTOORNISSEN
Hamsesteenweg 29
3971 Heppen

Ingang en parking via 
Burgemeester Hendrickxstraat

 +32 (0)473 69 39 00