Teamleden

Ine Hoeben

ineIne Hoeben (°1993) is klinisch psycholoog van opleiding en versterkt ons team sinds 2018.

Ine behaalde eerst een professionele bachelor in de toegepaste psychologie (BTP) aan de Thomas More hogeschool te Antwerpen (2014), waar ze vooral praktijkgericht en diagnostisch opgeleid werd. Daarna behaalde ze haar wetenschappelijke master in de klinische en gezondheidspsychologie aan de KULeuven (2018). Vanuit haar interesse volgde ze nog bijkomende bijscholingen rond Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en een basisopleiding cognitieve gedragstherapie. 

Qua werkervaring heeft Ine tijdens haar studies al behoorlijk wat stage gelopen. Zo liep ze tijdens haar bacheloropleiding enkele maanden stage als leefgroepbegeleidster op de afdeling eetstoornissen van het Middelheim ziekenhuis te Antwerpen (2013) en ook als psychologisch consulent bij het CGG van Maaseik (2014). Hier verzorgde ze het diagnostisch onderzoek en begeleidde ze kinderen en jongeren met diverse problematieken, zowel individueel als in groep. Tijdens haar laatste stage (2017) werkte ze een jaar lang als klinisch psycholoog bij het CGG van Genk, waar ze volwassenen met uiteenlopende problematieken behandelde, waaronder voornamelijk depressieve klachten, angststoornissen en persoonlijkheidsproblematiek.

Ine werkt eclectisch en volgt de invalshoeken van de cognitieve gedragstherapie en schematherapie. Zij gaat hierbij oplossingsgericht aan de slag. Daarnaast hecht ze binnen haar begeleidingen veel belang aan ondersteuning en het opbouwen van het zelfvertrouwen bij haar cliënten. 

 

CONTACTGEGEVENS:

GSM: 0471/78.19.98
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


adres praktijk

CENTRUM VOOR EETSTOORNISSEN
Hamsesteenweg 29
3971 Heppen

Ingang en parking via 
Burgemeester Hendrickxstraat

 +32 (0)473 69 39 00