Opleiding

Het Centrum voor Eetstoornissen verzorgt praktijkgerichte opleidingen voor zowel medici als paramedici over de (vroeg)detectie en behandeling van eetstoornissen bij jongeren en volwassenen. Wij baseren ons hiervoor op wetenschappelijke achtergronden en enkele good practices. Wij verzorgen met plezier gastcollege's, voordrachten en opleidingen op maat van uw team.

Het Centrum voor Eetstoornissen beschikt ook over een trimesteriële intervisiegroep voor diëtisten, artsen en beweegcoachen uit de regio die met het Centrum samenwerken en intercollegiaal overleg en casusgerichte ondersteuning wensen. Daarnaast is het ook een plaats voor het uitwisselen en elkaar op de hoogte houden van recente wetenschappelijke informatie. Deelname aan deze intervisiegroep is gratis en beperkt tot 12 personen. De groep gaat door in maart, juni en oktober telkens op woensdagnamiddag van 14u - 16u.

Meer info over deze opleidingsmogelijkheden of werkt u als professional reeds met ons samen en wenst u zich op te geven voor onze intervisiegroep? Contacteer ons dan via de contactpagina.

google-map

Centrum voor Eetstoornissen
Heldenplein 7E
3945 Ham - Belgiƫ
+32 (0)11 19 00 13
  +32 (0)473 69 39 00