Tarieven


Therapie

    TARIEF   DUUR    
INTAKEGESPREK      75      60'       
VERVOLGAFSPRAAK    60€   50'     
SYSTEEMGESPREK*   60   50'   (*dit zijn partner- of gezinsgesprekken passend binnen een individuele therapie)
RELATIETHERAPIE   75   60'    
GROEPSSESSIE   35   120'     

De afspraak wordt steeds aan het einde van de sessie contant afgerekend. Wij beschikken helaas niet over Bancontact. Voor groepssessies kunnen andere afspraken gelden. Uw psycholoog kan u hier meer informatie over verschaffen.
Een aantal ziekenfondsen voorzien in een gedeeltelijke terugbetaling van psychotherapie. De voorwaarden verschillen echter per ziekenfonds. Uw psycholoog of ziekenfonds kan u hier meer informatie over geven.

Meer info over hoe wij onze tarieven bepalen vindt u hier.


Diagnostiek

Het stellen van een diagnose en het in kaart brengen van het ontstaan van de eetproblematiek gebeurt tijdens de intakefase. Bij meer complexe problematiek en/of neuropsychologische problemen kan er voor een gespecialiseerd en gestandaardiseerd testonderzoek gekozen worden. Wij hanteren daarbij de volgende all-in tarieven, dus inclusief directe tijd (= anamnese, begeleid testonderzoek en terugkoppelingsgesprek) en indirecte tijd (= niet-begeleid vragenlijstonderzoek, verwerking/ interpretatie/verslaggeving van de resultaten):

        TARIEF         
MINI-DIAGNOSTIEK PERSOONLIJKHEID   275€    
UITGEBREID PERSOONLIJKHEIDSONDERZOEK   500€    
INTELLIGENTIE-ONDERZOEK   300€*    
AD(H)D-ONDERZOEK   350€*    
DEMENTIESCREENING (>65 JAAR)   200€*    
DEMENTIESCREENING (<65 JAAR)   300€*    
UITGEBREID NEUROPSYCHOLOGISCH ONDERZOEK   300€*    

 * De opgegeven prijs is slechts indicatief en gebaseerd op een gemiddelde tijdsduur qua testafname en verwerking. Wenst u meer informatie hierover dan kan u zich rechtstreeks tot onze neuropsychologe wenden.


De diagnostische onderzoek worden contant en in delen afgerekend na iedere bijeenkomst. Na het terugkoppelingsgesprek ontvangt u hiervan een overzichtsfactuur met betalingsbewijs. Let er op dat u niet kan betalen met Bancontact.

google-map

Centrum voor Eetstoornissen
Heldenplein 7E
3945 Ham - Belgiƫ
+32 (0)11 19 00 13
  +32 (0)473 69 39 00